Breng sfeer in je huis, zonder brandgevaar!

Breng sfeer in je huis, zonder brandgevaar!

LED wax kaarsen Dorsetto oplaadbaar warm wit met afstandsbediening

Schitterende Kwaliteit LED wax kaarsen met afstandbediening van het merk Dorrseto. LED kaarsen zijn bij LEDindeduisternis verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. De LED wax kaarsen van LEDindeduisternis hebben geen batterij maar een accu die u gemakkelijk kunt opladen.
1 uur opladen en ze branden 30 uur.Daarnaast zijn ze een stuk veiliger dan de standaard wax kaars,met dezelfde sfeer maar dan zonder dat ze opbranden. Ze geven net zo goed een flikkerend schijnsel, U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken dat uw kind aan de haal gaat met de kaarsen en uw tapijt of meubels bekliedert, of nog erger het hele huis doet afbranden. 

Deel deze blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *