Over ons

LEDindeduisternis.nl

Creëer sfeer in huis
met led verlichting

LEDindeduisternis.nl werkt samen met de grootste importeur van ledverlichting in Nederland, waardoor wij u de nieuwste modellen direct uit voorraad kunnen aanbieden tegen zeer scherpe prijzen.

KIES VOOR LED

Ledverlichting gaat gemiddeld 20 jaar mee en verbruikt veel minder energie dan reguliere verlichting, wat gunstig is voor het milieu en voor uw portemonnee.

MOGEN WE U OVERTUIGEN?

Led lampen hebben namelijke een behoorlijk berg met voordelen ten opzichte van normale verlichting. De levensduur van ledlampen is namelijk veel langer. Daarnaast geeft led nauwelijks warmte af en zijn uitermate bestand tegen trillingen en schokken. Ook is het mogelijk om led licht te dimmen met een dimmer waardoor u uw huis ook prachtig de juiste lichtsterkte kunt geven.

TOEPASSINGEN LEDVERLICHTING

Ledverlichting kun je prima in huis gebruiken maar er zijn nog veel meer mogelijkheden mogelijk. Denk aan feestlocaties, discotheken, clubs, winkels, Door het lage voltage is het mogelijk om ledlampen te gebruiken in auto’s, tijdens parades en corso’s. Eigenlijk zijn de ledverlichting mogelijkheden grenzeloos. Op onze site vindt u een ruim aanbod van ledverlichting. We hanteren een perfecte kwaliteits/prijs garantie waardoor u altijd kwaliteit in huis haalt.

ENERGIE BESPAREN

Als u kiest voor ledverlichting uit onze webshop dan kiest u voor duurzaamheid en zult u dat gaan merken op uw energienota. Als u consequent ledverlichting zou toepassen in uw huis of bedrijf kunt u zelfs tot 90% geld besparen op de kosten die u maakt op verlichting.

KLANT ERVARINGEN

Uitstekende kwaliteit van de producten. De hulpvaardigheid en vriendelijkheid van de klantendienst is een voorbeeld voor velen .

Geweldige service. Wat ik had besteld was nog niet op voorraad en ze belde me daarover. Ik heb het nu binnen en het is geweldig ledlamp thee lichtjes

Zeer goede en telefonisch benaderbare webwinkel. Uitstekende service. Zeer klantvriendelijk. Bestelling wordt met zorg verwerkt. Bij de bestelling vind je een mooie dank je wel kaart + een leuke goed bruikbare attentie (prima balpen). Prima klantenbinding.

Bestelproces = gebruikersvriendelijk en snel. Snelle levering, mocht dat laatste vertraging oplopen dan wordt er persoonlijk contact met de klant opgenomen. (telefonisch)